Accés al contingut Accés al menú de la secció
Acreditació i Qualificació Professionals  > Avaluació i acreditació de competències professionals. 2018-2019
 

Avaluació i acreditació de competències professionals 2018-2019

Moltes persones han adquirit competències professionals en el lloc de treball, mitjançant l'experiència professional o formació no oficial, amb la qual cosa tenen les competències, però no l'acreditació oficial. El procés d'avaluació i acreditació permet que aquestes persones puguin obtenir la certificació oficial.

Durant el curs 2018-2019 es porta a terme en 9 instituts del Departament d'Ensenyament un nou procés d'avaluació i acreditació de les competències professionals per atendre 781 persones

S'hi pot presentar tothom qui vulgui obtenir una acreditació oficial, sempre que disposi dels requisits d'experiència professional en algun dels tres sectors que es convoquen: esports, dependència i instal·lacions elèctriques i automàtiques.

Per participar-hi cal emplenar telemàticament la sol·licitud de preinscripció i presentar, en els instituts, la documentació justificativa dels requisits de participació.

El 3 d'octubre de 2018 estarà disponible la llista d'aspirants amb el centre on han de presentar la documentació justificativa dels requisits de participació. La consulta s'ha de fer amb el codi de sol·licitud.