Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Preinscripció

Per participar-hi cal presentar la sol·licitud de preinscripció a l'institut escollit del 12 al 30 de setembre de 2018, ambdós inclosos. Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per persona.

Cal justificar que s'ha acreditat una unitat de competència o més, en convocatòries d'avaluació i acreditació de competències professionals en l'àmbit de la dependència i de la teleassistència.

Consulteu les qualificacions a l'àmbit de dependència i teleassistència associades al cicle formatiu de grau mitjà d’Atenció a Persones en Situació de Dependència.

Les sol·licituds s'ordenen en primer lloc, en funció del major nombre d'unitats de competència acreditades en l'àmbit de la dependència i de teleassistència, i en segon lloc en funció del major nombre de dies treballats en qualsevol sector.


Qualificacions a l'àmbit de dependència i teleassistència associades al cicle formatiu de grau mitjà d'Atenció a Persones en Situació de Dependència

Atenció a persones dependents en l'àmbit sociosanitari, en el seu domicili o mitjançant teleassistència, per mantenir i millorar-ne la l'autonomia personal i les seves relacions amb l'entorn. 

 

Família professional: Serveis socioculturals i a la comunitat

Cicle formatiu Codi QP Qualificació professional Codi certificat Certificat de professionalitat
Atenció a Persones en Situació de Dependència (grau mitjà) SC_2-089_2 Atenció sociosanitària a persones en el domicili SSCS0108 Atenció Sociosanitària a Persones al Domicili
SC_2-320_2 Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials SSCS0208 Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials
SC_2-443_2 Gestió de trucades de teleassistència SSCG0111 Gestió de Trucades de Teleassistència

 

 


Data d'actualització: 24.07.2018