Accés al contingut Accés al menú de la secció
baner_acreditat
Acredita't
 

Acredita't

Moltes persones han adquirit les seves competències professionals en el lloc de treball, mitjançant la pràctica, l'experiència professional i vies no formals de formació. Per tant, són persones que tenen les competències, però no l'acreditació oficial. Aquest procediment permet a les persones que hi participen aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses i facilita, d'aquesta manera, la seva integració laboral, la promoció professional i el reconeixement social.

 

El nombre màxim de persones que es va admetre en la convocatòria de 2015 va ser de 2.250.

 

Per tal de poder atendre les persones que en el resultat provisional van quedar excloses per manca de vacant, mitjançant la Resolució del 24 de juliol de 2015 aquest nombre s'ha augmentat fins a les 2.993 persones (no han de presentar sol·licitud de preinscripció ni han de fer cap altra gestió).

 

Les 743 places d'increment corresponen a les qualificacions professionals dels àmbits de dependència i biocides i es reparteixen de la manera següent:

 

  • Atenció sociosanitària a persones en el domicili: 239
  • Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials: 354
  • Serveis per al control de plagues: 118
  • Gestió de serveis per al control d’organismes nocius: 32

 

Per tal de poder assumir aquestes noves places s’han designat nous centres.