Accés al contingut Accés al menú de la secció
Avaluació i acreditació de competències professionals
 

Avaluació i acreditació de competències professionals

Moltes persones han adquirit competències professionals en el lloc de treball, mitjançant l'experiència professional o formació no oficial, amb la qual cosa tenen les competències, però no l'acreditació oficial. El procés d'avaluació i acreditació permet que aquestes persones puguin obtenir la certificació oficial.

Periòdicament es convoquen procediments d'avaluació i acreditació de competències professionals que permeten reconèixer l'experiència o la formació no formal i obtenir-ne una certificació oficial.

Enguany es duu a terme un projecte de qualificació professional dirigit a persones que han acreditat una unitat de competència o més en convocatòries d'avaluació i acreditació de competències professionals en l'àmbit de la dependència i la teleassistència o en l'àmbit de les emergències sanitàries, o als quals se'ls ha reconegut una unitat formativa o més en el Servei de Reconeixement Acadèmic del cicle formatiu Atenció a Persones en Situació de Dependència o del cicle formatiu Emergències Sanitàries, amb la finalitat de facilitar l'obtenció del títol de grau mitjà d'Atenció a Persones en Situació de Dependència o el títol de grau mitjà d'Emergències Sanitàries.